Over ons

HAVECO is sinds 1990 een in Nederland producerende zitmeubelfabrikant met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils en eetkamerstoelen/banken en barkrukken en barstoelen.

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, historisch het hart van de lederverwerkende industrie. We hebben een grote affiniteit met de ledermarkt en daarnaast hebben we ook een ruime collectie aan stoffen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lederen en stoffen zitmeubelen.

Met modelontwikkeling in eigen beheer willen wij continu vernieuwend, verrassend en veelzijdig zijn. Elk jaar presenteren wij nieuwe modellen en leder/stof soorten waardoor we onze mogelijkheden blijven uitbreiden.

HAVECO levert uitsluitend aan winkeliers.

Bekleding

Onze leersoorten bestaan uit:  Runderhuiden (koe)  of  Buffelhuiden,  ieders met hun eigen karakter en kenmerken: Op de grote pampa's van Zuid-Amerika krijgen de koeien een sterke en robuuste huid.  Het leven van de koe zie je terug in zijn huid maar met name de verfijnde structuur van een koe maakt het meubel adembenemend! Onze buffels uit India hebben weer hele andere kenmerken. Stoer uiterlijk met een ruig nerfbeeld waarbij de diepere groeven en belijning van zijn nekplooien prachtig in zijn huid aanwezig zijn.  

Onze stoffen bekledingen op banken kunnen echt een verhaal vertellen. Ze kunnen karakter, stijl en persoonlijkheid toevoegen aan een ruimte. Of het nu gaat om een levendige print, een zachte textuur of een tijdloos patroon, de stofkeuze is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een bank.

Kwaliteitscontrole

In de wereld van meubeldesign en -productie is kwaliteit niet zomaar een term; het is een belofte aan de klant. Bij HAVECO nemen we deze belofte zeer serieus. Kwaliteitscontrole vormt een belangrijk onderdeel van onze productiecyclus.

Contact

Contactinformatie uitsluitend voor winkeliers

Adres
Vijzelweg 25
5145NK Waalwijk

Verkoop
E-mail: verkoop@havecomeubel.nl
Telefoon: 0416-276227

Service
E-mail: service@havecomeubel.nl
Telefoon: 0416-276227